Στην Iatrofarm, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και το απόρρητό σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε:
Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν κάνετε μια παραγγελία, εγγράφεστε στον ιστότοπό μας ή επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και των σελίδων που προβάλλονται.
Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας:
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες, να παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να βελτιώνουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με προωθητικές ενέργειες, νέα προϊόντα ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους για τους σκοπούς του μάρκετινγκ τους.
Ασφάλεια των πληροφοριών σας:
Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης προτύπων της βιομηχανίας για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω του ιστότοπού μας.
Τα δικαιώματά σας:
Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας πληροφοριών ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών ή να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία τους. Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται παρακάτω.
Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου:
Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική απορρήτου για να αντικατοπτρίζουμε αλλαγές στις πρακτικές μας ή στην ισχύουσα νομοθεσία. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

Iatrofarm
Γρηγορίου Λαμπράκη 17
Λυκόβρυση 141 23
Τηλέφωνο: 21 0280 1094
Email: [email protected]